Tandläkare

Ta hand om dina tänder

När man får problem med tänderna är det något man ofta märker ganska fort. Tandvärk och tandköttsproblem påverkar vardagen på ett mycket negativt sätt. Men det är mycket viktigt att ta hand om sina tänder dagligen för att slippa framtida problem. Daglig tandtråd och borstning morgon och kväll är A och O för en god munhälsa. Det är viktigt att besöka sin tandläkare kontinuerligt för att säkerställa att allt ser bra ut och att vid behov åtgärda fel och brister omgående.

Vi har stor kompetens inom modern tandvård. Hos oss får du hjälp med både vanlig tandvård som undersökning och behandling av karies och tandsten. Hos oss blir du väl omhändertagen av välutbildad och erfaren personnal i trevliga lokaler.

Välkommen att kontakta oss när du behöver en pålitlig tandläkare för en undersökning eller behandling.

 

barn hos tandläkaren

Erfarn och kunnig tandläkare

Det är viktigt att få förtroende och känna sig trygg när man besöker sin tandläkare. Hos oss blir du garanterat väl omhändertagen oavsett du behöver en undersökning, laga tänder eller för en förebyggande behandling. Vår personal är välutbildad och erfarna samt har ett personligt engagemang som gör at du kan känna dig trygg och säker. Hos oss är alla välkomna, både gammal som ung.

När du behöver en behandling börjar vi med en grundlig konsultation där vi under lugna former konstaterar problematiken och kommer med passande åtgärder. När du får akuta tandproblem har vi alltid akuttider för snabb hjälp.

Välkommen till din personliga tandläkare i Tierp! 

Boka en tid här

 

Tandvård med fokus på kvalitet